Skip to content


router box - geek help required ;)

all things techy
you never know, might get an answer

Moderator: Edpow1


router box - geek help required ;)

Postby bruhv » Mon Jan 24, 2005 9:33 pm

[21:30:22] <@bruhv> as a gd member it is your <b>duty</b> to answer this one
[21:30:42] <@bruhv> dedicated router? or os running router?
[21:30:51] <@bruhv> remember - 300mhz cpu

go go go!
User avatar
bruhv
Oberkommando des Heeres
Oberkommando des Heeres
 
Posts: 154
Joined: Thu Mar 20, 2003 2:04 pm
Location: FOAD


router box - geek help required ;)

Postby bruhv » Mon Jan 24, 2005 9:33 pm

[21:30:22] <@bruhv> as a gd member it is your <b>duty</b> to answer this one
[21:30:42] <@bruhv> dedicated router? or os running router?
[21:30:51] <@bruhv> remember - 300mhz cpu

go go go!
User avatar
bruhv
Oberkommando des Heeres
Oberkommando des Heeres
 
Posts: 154
Joined: Thu Mar 20, 2003 2:04 pm
Location: FOAD


router box - geek help required ;)

Postby bruhv » Mon Jan 24, 2005 9:33 pm

[21:30:22] <@bruhv> as a gd member it is your <b>duty</b> to answer this one
[21:30:42] <@bruhv> dedicated router? or os running router?
[21:30:51] <@bruhv> remember - 300mhz cpu

go go go!
User avatar
bruhv
Oberkommando des Heeres
Oberkommando des Heeres
 
Posts: 154
Joined: Thu Mar 20, 2003 2:04 pm
Location: FOAD


Postby ikkebar » Mon Jan 24, 2005 9:52 pm

http://www.linuxjournal.com/

Search there. They did an issue a few months back where they showed you how to build your own router. I got the issue on my desk at home. So search or wait until tonight. famous last words
User avatar
ikkebar
Reichsminister of Vodka and Wine & stuff
 
Posts: 1397
Joined: Tue Jul 22, 2003 8:03 pm
Location: Molde


Postby bruhv » Wed Jan 26, 2005 8:28 pm

i think i fixed it

don't hold your breath ://
User avatar
bruhv
Oberkommando des Heeres
Oberkommando des Heeres
 
Posts: 154
Joined: Thu Mar 20, 2003 2:04 pm
Location: FOAD


Postby Gapiro » Thu Jan 27, 2005 10:28 am

is it possible to get diallers that get on your router and dial stupidly high numbers ?
i know you used to get them for 56k lol... i think i may be infected at home.
User avatar
Gapiro
Herr General
 
Posts: 3152
Joined: Thu Apr 10, 2003 4:01 pm
Location: United Kingdom


Postby bruhv » Thu Jan 27, 2005 10:32 am

if you connect via lan then a dialer can do no dialing

but, they can try and try and try thereby f*cking up your pc cos it's too busy trying to dial - maybe

stop browsing pr0n sites gap - best defence [:D]
User avatar
bruhv
Oberkommando des Heeres
Oberkommando des Heeres
 
Posts: 154
Joined: Thu Mar 20, 2003 2:04 pm
Location: FOAD


Postby TEF » Thu Jan 27, 2005 3:47 pm

haha @gap [:p]
User avatar
TEF
Herr General
 
Posts: 6790
Joined: Fri Jul 25, 2003 10:24 pm
Location: Sweden


Postby Gapiro » Thu Jan 27, 2005 3:58 pm

no i mean on a router, i was using it earlier erm yeah, and the router just rebooted whilst £browsing",,,
User avatar
Gapiro
Herr General
 
Posts: 3152
Joined: Thu Apr 10, 2003 4:01 pm
Location: United Kingdom


Postby bruhv » Thu Jan 27, 2005 4:06 pm

heh, surely by 'dialer' you mean something that uses a 'dial-up' connection. that ain't gonna include your router

can your router firmware be hax0red? yes, of course it can \o/
User avatar
bruhv
Oberkommando des Heeres
Oberkommando des Heeres
 
Posts: 154
Joined: Thu Mar 20, 2003 2:04 pm
Location: FOAD


Postby Gapiro » Thu Jan 27, 2005 5:28 pm

lol
bugger
i'll wait till the next bill then :p
User avatar
Gapiro
Herr General
 
Posts: 3152
Joined: Thu Apr 10, 2003 4:01 pm
Location: United Kingdom


Postby bruhv » Thu Jan 27, 2005 9:09 pm

you get a bill from your router?

lol
User avatar
bruhv
Oberkommando des Heeres
Oberkommando des Heeres
 
Posts: 154
Joined: Thu Mar 20, 2003 2:04 pm
Location: FOAD


Return to Board index

Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest